Vår underbara helg!

Vi har under helgen flängt runt i vår avlånga land. Det började i fredags åkte direkt efter jag slutat på jobbet. Hade en trevlig kväll med god mat och dryck. Under förmiddagen, eller rättare sagt vid lunchtid i lördags så hade vi kvalitetstid med min älskade lillasyster. Hittade en litet mysigt fik och tog en fika. Nu har vi alla tre ätit årets första semla. Kan bara meddela att dom var grymt goda. Under lördagskvällen så var vi tillsagda till goda vänner på andra sidan Vättern, närmare bestämt i Habo. Blev god mat och dryck även här. Tråkigt nog så gick tiden väldigt fort och vi kom inte i säng förrän efter tre i morse efter många glada skratt. Varför går tiden så fruktansvärt fort när man har det trevligt? Det blev inte så många timmars sömn så idag har vi gått och varit väldigt trötta. Men tack alla som gjorde denna helg trevlig. Ett speciellt tack till Kerstin och Kent!

Ett svar på ”Vår underbara helg!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *