Trött på detta väder!

Extremt trött på det här nu. Vill inte att det ska fortsätta såhär. Det jag är så fruktansvärt trött på är detta väder som har varit i år. Blåst, blåst och så lite mer blåst! Om inte det vore nog så har vi allt regn som har fallit i höst och vinter. Detta har ju medfört en massa lervälling och kladd. Nu vill jag antingen ha kyla, tjäle och en massa snö. Eller så vill jag att våren ska komma. Med tanke på att vi inte kommit längre än mitten av januari och intellektuellt vet man att våren inte kommer på ett antal månader. Så nu hoppas jag verkligen att det nu blir en ordentlig vinter med allt vad det innebär.

Nu blir det sängen och titta på tv och lyssna på blåsten här utanför.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.