Min vecka!

Den här veckan började med jobb i måndags. Under måndagskvällen så firade vi av en av tjejerna på jobbet som gått i pension. Blev god mat och dryck, även om maten var så dåligt tilltagen så att knappt alla fick någon mat. Blev även endel dans. Så vi var väl vissa iallafall, inklusive festföremålet, som hade en kul kväll. Blev inte så sent då jag skulle upp relativt tidigt och älsklingen skulle till jobbet i tisdags.

I tisdags så var det studier, besök i Fagersta, på schemat. Vi hade utbildningens första seminarium under tisdagen. Vi använde oss av för oss en ny teknik, tvbild, en sorts av konferens där fyra olika lokaler blev länkade till varandra. Vi hade alltså en tv konferens.

Onsdag och torsdag har mest handlat om att jobba. Hosse kom tillbaka igår. Efter att varit sjukskriven för bruten handled i 3,5 månader. Mycket trevligt! Haft två mycket roliga dagar. Blir aldrig tråkigt när man jobbar med henne.

Ikväll har vi varit på middag hos Elin, min storasyster. Lillasyster har nämligen kommit hem på besök under helgen och då ville alla träffa henne. Då mamma var den enda som inte visste om att hon skulle komma så var det hon som blev riktigt överraskad när Ida var hos syrran ikväll när vi kom.

Nu blir det sängen då det blir jobb i morgon. Hoppas alla kan sova gott!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *