Shopping, bröllop och morfar!

20120218-184720.jpgIdag har vi varit i stan och fixat lite inför bröllopet. Ni får reda på vad närmare bröllopet. Skulle åka förbi en bröllopsbutik som vi hade tänkt skulle få hjälpa oss med lite olika saker. Ena butiken öppnade inte trotts att de skulle haft öppet och i den andra butiken så var de bara så otrevliga och allt annat än tillmötesgående. Så den butiken kommer inte få oss som kunder.

Sedan blev det att åka och hälsa på min älskade morfar som ligger på sjukhuset. Var trevligt att se att han var min gamla vanliga morfar, med få undantag. Vilket han inte var sist vi var där. Men snacka om förändring sedan i söndags då förra besöket var.

Ikväll har jag tagit hand om mig själv en stund. Nu blir det mys resten av kvällen tillsammans med Tomas.

Hade tänkt sitta och plugga idag, men desto mer av den varan kommer det bli i morgon, då Tomas och pappa skulle börja med att sätta upp en mellanvägg i det gamla köket.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *