Rapport från whiskyröstens hörn

Idag har det mest att tagit det lugnt och vårdat min whiskyröst ;). Men har ändå hunnit med att arbeta med och skickat in ett grupparbete med studiegruppen som skulle vara inne på eftermiddagen på måndag. Men med tanke på att jag hostar ordentligt och är lite hängig så ska jag lägga mig nu en stund så jag orkar gå ut och trevligt med kollegorna. Så nu tar jag helg!

Hoppas alla får en trevlig helg!

Ett svar på ”Rapport från whiskyröstens hörn”

  1. Visste inte riktigt vart jag skulle svara på din kommentar men tar det här så ser du det kanske fortast. =) Det gick bara bra för mig. Alla utom en kunde vara med o göra PP presentationen igår men vi som var med presenterade den iag iaf. Tror hon skulle på en annan uppgift. Hur gick det för er? Funkar det bra i eran grupp? =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *