Snart sommartid!

I natt är det dags. Under natten så går vi över från vintertid till sommartid. Det är konstigt men varje år blir det diskussion om man ska dra fram eller tillbaka klockan en timme. Men som en klok individ i min närhet sa nån gång så skulle man tänka dom om timmen vore trädgårdsmöblerna, på våren tar man fram dem och på hösten så ställer man tillbaka dem i förrådet. Alltså skulle detta innebära att vi ställer fram klockan en timme på våren och drar tillbaka klockan en timme på hösten. Så glöm inte ställ om klockorna i natt! För de som är lediga i morgon så är det inga problem men för mig som kommer jobba delat i morgon så blir det en timma mindre att sova i natt! Go’natt med er alla!

20120324-213047.jpg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *