Långfredag med plugg och middag!

Veckan har mest handlat om att jobba. Varit en bra arbetsvecka tycker jag. I motsats till de flesta på jobbet så tycker jag att det inte varit så fruktansvärt stressigt. Kanske handlar om att jag fått bra rader. Men idag har jag varit ledig innan det blir jobb i fyra dagar igen. Dagen har varit fylld med plugg. Läst om kultur och genus idag, känns som svåra ämnen, men samtidigt väldigt viktiga i det samhälle som vi kommer arbeta i i framtiden. Efter en lång dag med kurslitteraturen så var vi i kväll på middag hos storasyster med familj. Riktigt trevligt, med god mat och god dryck. Nu är vi iallafall hemma och snart blir det sängen för att sova. I morgon förmiddag så blir det först sovmorgon och sedan lite plugg. Eftermiddagen kommer senare att tillbringas på jobbet.

Som sagt, nu blir det sängen. Godnatt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *