Valborg!

Idag är det valborgsmässoafton. Vilket innebär att det är konungens födelsedag. Sett bilder från firandet där hans två sötnosar till barnbarn tog över showen. Men att det är Valborg innebär det att även Tomas mormor Karin fyller år, hon är bara några år äldre än kungen, närmare bestämt 94 år. Tänk, bara 6 år kvar innan hon levt ett helt sekel och fyller tresiffrigt. Men med tanke på att Tomas jobbade och jag hade andra saker att göra så blev det ingen resa till Allingsås. Men min svärmor och svåger var och hälsade på henne, kom sedan ikväll och hälsade på på vägen hem till Stockholm. Fritjof och hans farbror lekte ordentligt med bilar, vilket var mycket omtyckt av Fritjof   . Egentligen hade vi tänkt att åka och titta på elden ikväll men dels så regnade det och sedan kom Eva och Johan lagom. Dessutom hade Matilda somnat så i år så blev det ingen majbrasa. Får bli en nästa år istället.

Under dagen så har det varit förskolan för Fritjof och mys med älskade pappa/morfar för mig och Matilda. Sedan så har lite plugg hunnits med med Ted och Frida, skickat in ett dokument som skulle in idag. Så nu är det bara tentaplugg till nästa fredag. Innan vi drar igång nästa gruppuppgift.

Nu blir det att försöka sova innan morgondagen gryr och det är dags att gå upp igen!

Hoppas ni haft en trevlig Valborg och får en trevlig första maj i morgon!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *