Blandad vecka!

Matilda med sin födelsedagspresent från mammas mormor Kerstin!

I veckan har vi varit på begravning av den mest intelligenta personen i alla kategorier. Han var den som man ville fråga om man behövde ett bra råd. Man kunde alltid prata med honom om både samhällsfrågor och annat. Ett annat ämne som låg honom varmt kring hjärtat var historia. Hur som helst så blev det ett mycket fint sista förväl!

Förutom detta så handlade veckan mest om att studera inför tentan som jag gjorde i fredags. Men i går då firade vi världens sötaste lilla tjej. Som fyller 1 år på torsdag! Tråkigt att endel firade henne med ena armbågen. Att det var annat som drog. Även att endel som sagt att de skulle komma inte kom. Idag har det blivit att ladda inför nästa vecka. Innehållande Matildas födelsedag, plugg och mys med mina älsklingar. I morgon blir det nog öppna förskolan så jag får träffa lite folk och barnen får leka av sig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.