Blir bara så trött på vården.

Varför ska läkare som inte har koll på läget ens öppna munnen? Varför lovar de saker de inte kan hålla? Det låter kanske hårt men sonen blev lovad att bli opererad innan den 16 maj. Men när jag äntligen fick tag i planeraren för operationerna så kommer det fram att läkaren varken nämnt det i journaltext eller satt upp honom på väntelistan över akuta operationer. Detta innebär att vården har 90 dagar, tre månader på sig. Alltså så kan operationen bli så sent som mitten av juni. Problematiken krig sonens öron och näsa har eskalerats och vi får knappt röra vid örat längre, gör ju inte att vi med gott mod kan sitta och vänta på operationen. allt detta gör bara att man blir så trött på vården.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *