Förkylning, städning och funderingar!

Senaste veckorna har gått och livet börjar räta ut sig igen, efter mycket jobb och sjukdom. Förkylningarna familjen har haft börjar bli bättre och verkar nu ha lämnat familjen och hemmet, så snart är det väll dags för nästa virus. Eftersom det har varit tungt de senaste veckorna och därför varit svårt att få saker gjorda så har inte julen städats ut tidigare, förutom granen som åkte ut för ett par veckor sedan. Men i helg så har julen och alla tomtar äntligen städats ut. Känns bara så tomt efter alla tomtar så nu är bara frågan vad man ska fylla tomrummet med. Fnular fortfarande på det men kommer nog komma på något bra inom snar framtid. I morgon börjar en ny vecka med allt vad det innebär.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *