Barns sömn

Båda barnen är inne i en period nu som ingen av dem sover hela nätterna, vilket också gör att ingen i familjen gör det ordentligt. Det kan ju vara så att de stör varandra och därför har svårt att sova hela nätterna.  Då vi har kommit överens om att för att någon ska få sova relativt bra så delar vi upp oss under natten. Båda barnen sover i våran säng då ena barnet har mönster utanför fönstret i sitt rum trots att han har monsterspray och den andra står i sängen och bara skriker om hon vaknar under natten, vilket hon gör ganska ofta. Därför så sover en av oss i sängen med barnen och den andra lägger sig någon annan plats i hemmet. Oftast handlar det om den som ska ta hand om barnen på morgonen får sova med barnen. för att inte störa barnen när den andra föräldern går upp för att åka till jobbet.

Nu blir det för en trött mamma att åka till jobbet där hon ska tillbringa kvällen. Hoppas alla får en fortsatt underbar onsdag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *