Premiärfika utomhus!

Nu är helgen snart slut för denna gång. I helgen har vi enbart varit hemma. Det har gått i måstens tecken. Det har nämligen städats och tvättats. Men igår kväll såg vi finalen av melodifestivalen, vi festade till det och åt tapasbricka och öppnade en flaska spanskt vin och barnen skålade i äppeljuice, vi hade det jättemysigt!

I helgen har det varit helt otroligt fint väder ute. Igår var hela familjen trötta, så det blev inte så mycket att njuta av det fina vädret.  Men så idag var det dags för årets premiär för att fika ute på altanen. Resterande av familjen hade lekt och städat lite ute några timmar innan. Det medan jag skötte städandet inomhus. Så det var ett välkommet avbrott. Jag njöt verkligen i solen, dessutom värmde den ordentligt.

Premiärfika utomhus!
Barnen spelar allan!

Nu blir det att sjunka ner i soffan och kolla  på tv en stund och samla kraft till en ny arbetsvecka.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *