När livet pågår

Igår blev det att vara hemma med sonen som haft ögoninflammation och varit snorig, hostig och allmänt hängig i helgen och fortfarande det på söndagkvällen. Så det var bara att vara hemma då maken var hemma i fredags när det var studiedag på dagis. Idag har jag varit ledig enligt schemat och sonen mår bättre så han kommer gå till dagis i morgon om det inte händer något. Så jag ringde och sa att jag kommer till jobbet i morgon. Efter en stund ringde jobbet sedan upp och frågade om jag kunde tänka mig att jobba i morgonbitti i morgon istället för kväll. Det tackar man inte nej till, mer kvalitetstid med familjen ovh maken slipper att vara hemma själv med barnen med allt vad det innebär med barnen på kvällen  nu sitter jag nedsjunken i fotöljen ute på altanen och kollar på ungarna och en grannunge som leker. Men inte helt lugnt då de alla tre är envisa och inte riktigt inser att man måste vara snälla mot varandra.

Lek när den är som bäst!

Nu blir det snart att gå in och börja med maten så den är klar när Tomas kommer hem. Eller så fixar jag det när han kommer hem och kan hålla ett öga på barnen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *