Födelsedagsfirande och andra bestyr på en ledig dag!

Makens födelsedagstårta som valdes av sonen.

Runt sex i morse väktes jag av min lilla ögonsten. Fritjof väkte mig för att han ville att vi skulle ge Tomas sina födelsedagspresenter. Frågade om han ville att vi skulle sjunga för pappa och det gjorde att han blev ännu mer taggad för att fira pappa. Sagt och gjort, Tomas väktes strax efter med sång och paket. Tufft att komma upp så här tidigt en ledig dag. Men vad för man inte. Efter paketöppning så gick vi ut ur sängen och åt frukost tillsammans.  När pappa åkt till jobbet blev det att softa och lite skärmtid för oss andra innan det var dags att åka till förskolan för utvecklingssamtal angående båda barnen. Blev så stolt och fick så mycket beröm om deras uppförande och framsteg. Var nästan så jag undrade om det verkligen var mina barn vi pratade om. Efter detta stod både lämning av Ludde hos hundfrisören för lite spa tid och besök hos tandläkaren för min del.  När vi senare hämtade vår lilla Ludde så blev det att åka hemåt för att köpa tårta och förbereda middag inför kvällens firande.

Nu är helt plötsligt denna enda lediga dag till ända och i morgon är det jobb igen som gäller. Nedräkningen inför semestern har nu på riktigt börjat.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *