Arv

Det är ju ingen nyhet för någon att barn får sina föräldrars gener. Men vissa likheter är mer subtila medan andra är lättare att se. Dottern har fått mammas envishet och mycket utseende från mammas familj. Medan sonen är en kopia av sin far utseendemässigt. En sak som jag hoppats inte skulle gå i arv är reaktionerna som jag fått av myggbett när jag var liten. Men denna överkänslighet vekar ha gått i arv till iallafall sonen. I år har han vid flera tillfällen fått myggbett som därefter har utvecklat en stor hård och varm uppsvullnad. Men än så länge är det ändå hanterbara uppsvullnader så det blir egenvård här hemma. Skulle de bli värre med tiden så får vi ta ställning till eventuell vård då. Men hoppas verkligen att det växer bort på Fritjof och att Matilda inte råkar ut för dessa reaktionen.
Helt klart är det iallafall att vissa saker är mer okej att de går i arv än andra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *