Ytterligare en natt genomförd!

Nu är jag uppe igen efter att sovit några timmar sedan nattjobbet. Måste ju gå upp relativt tidigt då jag måste kunna sova natten som kommer om jag ska orka jobba i morgonkväll. Det har varit en ganska skön natt måste jag säga. Trotts flera nya patienter och därmed ett antal inskrivningar och ännu fler kontroller av parametrar så har det varit en bra natt där det har funnits tid att ta flera pauser. Fördelen när det är lite mer att göra är att natten går lite fortare. Nattarbete känns som något helt annat än dagarbete med ronder och en massa dokumentation. Men det har gått bra att jobba även denna natt. Nu blir det en stor kopp kaffe för att kunna vakna ordentligt.

Hörs senare!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *