Veckan så här långt

Måndagen handlade om att avsluta arbetshelgen. Så efter jobbet var jag ganska trött då förkylningen med ont i halsen och täppt redan startat. Så det blev inte så många knop den kvällen.

Tisdagen gick åt till två års besiktning av huset. Men huvud aktiviteten för mig var ett besök på Studio Gamla Stan och ett besök hos frisören Emma. Klippte av mig drygt 30 cm och ändrade färg på håret. Att ungarna inte kände igen mamma tyder väl på att det blev en jättestor förändring. Var inte bara underbart att bli fixad i håret, utan det var underbart skönt att bara kunna sitta där och njuta av det lugn som infann sig. Att få egentid i vardagen och bara bli omhändertagen var helt underbart!

Efteråt blev det en tur till mina underbara föräldrar som tog hand om barnen under tiden hos frissan. Hemma hos mamma och pappa blev det födelsedags fika då pappa fyllde år. Hembakt fikabröd och jättegod tårta gled ner.

Onsdag och torsdag hände det inte så mycket mer än jobb och markservice här hemma.

Idag däremot så startades min treledighet med att vara uppe med tuppen då Ludde, vår älskade hund, skulle till veterinären. Därefter blev det en tur till Ikea och ikanohuset i Linköping. Efter hemgång därifrån kom hantverkare och betade av lite av listan från besiktningen i tisdags. Ikväll efter att Ludde kommit hem från veterinären så har han varit hängig och trött. Men nu sover han äntligen här bredvid mig i soffan. Blir snart att sova för mig som resterande av familjen då klockan ringer tidigt då det blir äventyr för oss i morgon. Återkommer vidare om äventyret.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *