Lugna gatan

Lugna gatan här hemma just nu. I morse väckte barnen två trötta föräldrar. Men nu när ett antal koppar kaffe har intagits så börjar det ordna upp sig. På familjens schema i dag står det att åka och tömma släpet på återvinningen, skulle tro att det kommer bli två rundor dit iallafall. Senare idag så ska de fixa gummistövlar till dottern. Hennes gamla gick nämligen sönder i under hösten. Vi valde att istället för att inhandla nya i samband med att vinterskorna skulle börja användas så valde vi att vänta till våren. Dels för att dotterns fötter växer så det knakar men även att det kändes onödigt att ha dem bara stående här hemma under vintern.

Själv blir det att om en stund lägga sig och vila inför nästa omgång med jobbnätter. Ibland blir det väldigt intensivt med många arbetspass på varandra men sedan blir det mycket ledigt. Så nästa helg så är jag ledig hela helgen, går av torsdag eftermiddag och sedan är ledig tills tisdagskvällen. Så det är värt att ha jobbiga perioder med många jobbnätter.

Nu blir det att fortsätta med en kopp kaffe och mys med Ludde, vår hund, som ligger här bredvid.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *