Yr i Mössan?

Det är över en månad sedan jag var här inne. Det har berott på att familjen första halvan av december var i USA på semester, kommer lägga ut ett inlägg om resan. Sedan har det varit julstök med efterföljande jul och nyår. Om man där till lägger till endel jobb så har det inte funnits så mycket tid över.

Idag är jag ledig för första gången detta år. Vet inte varför men kände mig lite vimmelkantig under förmiddagen. Men då sonens tjockare mössa har fått fötter och försvunnit sedan förra året, så blev det idag en tur till staden för att hitta en mössa åt honom. Det var inte helt lätt då hans huvudomfång är så pass stort. Men tillslut hittade vi en på Stadium, en både mamma och han var nöjd med. Efter shoppingen blev det en fika med barnen innan vi vände hemåt igen.

Nu är vi hemma igen och nu blir det mest mys med barnen innan jobbhelgen börjar i morgon.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *