Lördagsbestyr

Lördagen tillbringas på Ikea då ommöbleringen gjorde att det behövdes en mindre TV-möbel samt lite annat plock. Tanken var att barnen skullle få vara i leklandet under tiden vi handlade, så att vi skulle få göra det i lung och ro. Men det var stängt just under lördagen. Så shoppingen fick bli lika yviga och stojig som vanligt. När vi kom hem så blev sonen hängig och gick för att vila, det av helt egen vilja. Resterande av dagen var han inte sig själv och han hade lite feber. Så natten blev uppdelad, jag tog hand om sonen medan maken sov på annan plats i hemmet.

Då eftermiddag inte blev som tänkt så blev inget av det tänkta klart. Bilder på projekten kommer senare.

Snart är det dags att kicka igång söndagen, kommer bli lugn med tanke på sonens tillstånd. Hoppas verkligen att han är bättre idag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *