Helg med trädgårdsarbete på schemat

Efter att ha fraktat bort ris från trädgården under fredagen så kom vi i helgen fokusera på trädgårdsarbete. Medan maken arbetade för att få altanen ren och fräsch så krattade jag bort gamla löv, kastanjer samt annat på den blivande lekplatsen där sandlåda, gungställning och studsmattan står. Samt att börjat fylla på med grus. Vi avslutade dagen med middag ute. Barnen önskade korv med bröd och att vi skulle äta utomhus. Så det fick bli så trotts att våran middagsplanering fick planeras om.

Familjen har idag fortsatt arbetet i trädgården medan jag legat inne och sovit då jag arbetar i natt. Just nu står maken och lagar middag. Grillpremiär och ugnstekt potatis står det på matsedeln för idag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *