Inte helt över än!

I måndags började maken att jobba efter sommarens semester. För mig är det inte riktigt dags för att gå tillbaka till vardagen. Är nämligen föräldraledig med barnen i två veckor till. Jag hoppas att det blir bra väder så att vi kan mysa mycket utomhus och att vi kanske kan genomföra någon utflykt våra lediga dagar. Helgerna är dock redan uppbokade med att träffa både min släkt, då min mamma fyller jämnt. Men även Tomas släkt och fira hela familjens födelsedagar då sjukdomar har stoppat alla försök till firande under detta år.

Av årets semester har mycket tid lagts på att vila inför det nya arbetsåret. Men familjen har även gett sig ut på några heldagsutflykter, blandannat till Vimmerby och Astrid Lindgrens Värld. Dessutom har familjen varit lite skadedrabbade detta år. Första delen av semestern hoppade maken på kryckor för en ordentligt stukad fot. Det för att sedan upptäcka att Ludde, vår hund, hade fått ett sår på benet. Våran lilla älskling har det därför behövt besöka veterinären och han har fått äta medicin under en period. Vi arbetar fortfarande för att såret ska läka ordentligt utan några större komplikationer.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *