Handling och lek på lekplatsen

Maken skickades iväg för att handla inför kommande vecka. Det medan jag och barnen tog oss till en lekplats. Eller rättare sagt till sonens skolgård. För sonen är det fortfarande nytt men för dottern som är det en plats hon inte alltid har tillgång till.

Tråkigt nog hade nog bygdens unga/vuxna använt platsen dagen innan för att festa. Det syntes få det fanns en förpackning för ölhävarset med tratt och släng. Låg även tomflaskor efter starköl. Även endel krossat glas. Tråkigt att nån inte kan ta ansvar för sitt handlande och det gemensamma området. På måndag är det många barn mellan 6-9 år som leker här. Får verkligen hoppas att det inte är någon som gör sig illa på glaset.

Efter att barnen blivit nöjda och lekt med klart på lekplatsen så begav vi oss hemåt. Det för att möta upp pappa som varit och handlat klart.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.