Sjukstugan fortsätter pga motsättningar

Här hemma är det fortfarande sjukstuga, detta delvis av motsättningar mellan kommun och region. Både jag och Tomas har varit och kontrollerat så att det inte är Covid-19, både har fått negativa svar. Tomas har kunnat gå tillbaka till jobbet nu men jag har fortfarande feber så det blir inte jobb för mig än på ett antal dagar. Sonen kunde gå tillbaka till skolan efter ca en vecka hemma. Matilda däremot som gick hem under början av förra veckan är fortfarande snorig. Förutom det så är hon helt frisk och full av energi och vill verkligen tillbaka till sina kompisar i skolan. Men hur allmäntillståndet än är så får tom inte komma tillbaka till skolan. Det samtidigt som regionen vägrar ta test på henne. Hoppas verkligen att hennes snor försvinner så fort som möjligt, så hon inte förlorar allt förmycket i skolan.

Nässpray och papper är Matildas följeslagare just nu…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *