Biobesök och kvalitetstid med sonen

I lördags var jag och sonen varit på bio. I och med att sonen har epilepsi och ibland behöver genomföra provtagningar på sjukhuset så har han blivit bjuden att gå på bio och se ”Trolls 2”. Det genom stiftelsen Min stora dag. Han fick biljetter så att hela familjen kunde gå men han ville ha en mysstund med mamma. Sagt och gjort så gick jag och Fritjof på bio under lördagsförmiddagen. Väl på plats på filmstaden så bjöds vi på popcorn och dricka att förtära under filmen. Efter filmen fick alla barn en varsin pysselbok med samma ämne som filmen. En nöjd son och mamma

Har man en mamma som alltid är i god tid då får man vänta på plats. Laddad för biomys med mamma
När portarna öppnas och han bjuds på popcorn och dricka är livet på topp. Snart dags att inta platserna i salongen.
Sonen har valt platser. Bästa platserna?
Filmen har äntligen kommit igång!

Både Fritjof ock jag var nöjda med biobesöket. Filmen var bra och mysig trotts att den var lite sorglig. Att sedan få ett par timmar egentid tillsammans var något vi båda njöt av.

Samtidigt som mamma och Fritjof var på bio så åkte pappa och Matilda till badhuset för att bada, det efter önskemål av Matilda själv. Tror Matilda tyckte det var trevligt att bara ha pappa för sig själv utan distraktioner runt omkring.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *