Vi provar choklad från Lindt!

I samarbete med @lindtnordic har vi här hemma fått möjlighet att testa ”Lindt Les Grandes Milk Hazelnut”. Den smakade gott enligt mig, min man och sonen. Godare än andra chokladproducenter, men inte så mycket mer än det. Det medan dottern tyckte att den var mycket god. Dottern är förvisso en riktig gottegris men hon är en finsmakare när det gäller godis, hon vet vad som hon tycker är gott och inte. Vet att den inte kommer bli hemhandlad så ofta då den kostar mer än andra producenter. Men kommer kanske handla hem den när det är något speciellt och att vi vill festa till det. Dotterns övertalningskampanj har bara börjat. Får se hur länge vi kan hålla emot denna övertalningskampanj.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.