Dagens bravader

Efter gårdagens delade tur så var jag mycket trött och näst intill stupade i säng efter en dusch, även att jag hade vilat ett par timmar mitt på dagen så var jag helt slut. Idag hade jag bytt bort min 7-15 tur, arbetade förra söndagen istället. Så på schemat så stod det sovmorgon, men vem var uppe med tuppen, jo jag. Visst jag tog det väldigt lugnt under förmiddagen. Laddade för eftermiddagens bravader, Williams dop. Det är min syssling som döptes. Det låter ganska långsökt men barnets mamma har växt upp som en kusin åt mig då hon är ca ett halvt år yngre än mig, fast hon egentligen är min mammas kusin.

Kände mig snyggare än på länge, ska ut med jobbet om någon vecka så nu vet jag vad för kläder som det blir den gången.

Bilden är från nt 22/8 2009

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *