Igår… en underbar kväll

I går kväll var det mycket trevligt. Träffade Ibbe, Pia, Anna-Lena och Eila hos Ingalill. Hade en mycket trevlig stund med många glada skratt. Ingalill bjöd på glögg och pepparkakor med ädelost på. Tyckte det var mycket gott. De andra som skulle vara lediga eller jobba kvällen idag drack vanligt vin medan jag drack ett alkoholfritt vin, var godare än jag trodde. Var ju tvungen att tänka på morgondagen. Kvällen fortsatte med en tur rakt in i en stenbänk, har blåmärken på ena knät. Konserten som var det stora med kvällen. Kan tala om att Peter Johansson var snyggare än han är på bilder. Satt på rad 8 så man såg riktigt bra. Både han och Matilda Hansson var duktiga. Skulle gå en gång till om jag blev tillfrågad. Fortsatte till ”The Bishops Arms”, där det blev en Irish Coffee innan det blev hemgång för att sova. Skulle upp på morgonen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *