Firande i berlin

 
De som tittat på nyheterna i helgen har nog inte kunnat missat det firande som skett i Friedrichstadshallen i Berlin sista oktober. Nästa måndag, den nionde november så är det nämligen exakt 20 år sedan Berlinmuren föll. Med anledning av detta så kom man att genomföra detta firande i helgen. Närvarande var tre individer som gjorde händelsen för 20 år sedan möjlig. Nämligen Sovjets föredetta ledare Michail Gorbatjov, Usa:s föredetta president George Bush dä och Tysklands föredetta rikskansler Helmut Kohl.
Många tror att firandet kommer att kulminera på årsdagen nionde november. Alla dessa men som var kring de 60 när det begav sig, är inte lika god vigör i dag som för 20 år sedan. Närvarande vid firandet kunde enligt media se att Bush som idag är 85är gick med käpp, Kohl som är 79år i år kom sittande i en rullstol och Gorbatjov yngst i skaran på sina 78 år hade dottern som stöd.

 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *