Livet är besynnerligt

Ibland är livet besynnerligt. Under förmiddagen och fram till straxt efter femton i eftermiddags så har jag känt mig illa tillmods. Vet inte varför män det har varit jobbigt. Vid tretiden nu i eftermiddags så hade jag en tid hos min bankkvinna, Elisabeth Halvarsson. Vi har sett till att överföra lånen på huset till mig, så fort lagfarten går igenom så äger jag hela mitt hus alldeles själv. Behöver någon en bra bank kontakt i närheten av skärblacka så är det Elisabeth Halvarsson man ska kontakta på Swedbank. Margareta Ljung på samma kontor är också bra.

Även beställt tid hos  frissan för färgning och klippning. Det fick bli den 16 december, fanns ingen tid som passade mig förens då. Men hinner med att bli julfin innan allt festligt drar igång.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *