Vem gömmer sig i mörkret?

Det är bara en morgon att gå upp klockan halv sex kvar tills jag har en sovmorgon. Helgen är över, tiden går så fort. I helgen när jag har jobbat så har det kryllat av poliser i Åby, vilket bara är bra. Man kan känna sig säkrare då. Vissa gånger som man arbetar kväll så känner man sig lite osäker att gå i mörkret ensam, i vissa områden. Men man visar det förstås aldrig. Vi i personalen har fått till oss att vi ska parkera på en specifik plats, vilket är en både mörk och undanskymd plats. Det är så lätt för de som enbart arbetar dagtid att säga så, den inte ens själv ställer sig på den anvisade platsen utan på besöksparkeringen. Vem är det som tar ansvar för om det händer oss något en sen vinterkväll? Det var ju inte alls för länge sedan en kvinna i 20 års åldern blev våldtagen i Åby. Kanske borde se till oss personals säkerhet först och främst.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *