Delad tur

Jag sitter på jobbet, arbetar delad tur idag! Trist det är att jobba delat med ett par timmar ledigt mitt på dagen. Skulle jag bo i närheten så skulle det inte vara några problem men när det tar cirka en timme totalt fram och tillbaka från jobbet så är det ingen idé och inte heller någon ekonomi i att åka hem under dessa fem timmar. Har en timme kvar tills jag går på funderar att sätta mig och läsa. Problemet med att vara kvar är att endel av arbetskamratrna kommer med larmtelefoner och ber mig ha den. Jag frågade om de inte kunde gå och lämna den till Annsofie, som också arbetar delat idag men sitter hemma och ugglar istället. Arbetskamraten tror jag blev sur. Men det struntar jag i jag jobbar inte nu så jag behöver inte bry mig om hur de löser det under mina lediga timmar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *