Man undrar vilka guldklimpar man har

Det är ganska kul, var ute och av en tillfällighet så kom jag att titta in på en sida som heter ”Bagaren och Kocken”. Där fick jag syn på en snarlik metallnäts korg som följde med huset och jag använder till att bära ved i. Pappa som hade sin mormor och morfar här kommer ihåg den från sin barndom. Det som jag reagerade på var att den var så lik min och jag höll på att ramla av stolen när ag såg vad den kostade där, nästan 1400 kr. Inte for att jag vill göra mig av med den, men jag har ett orginal och inte en sådan här kopia av denna 1920-tals korg.

Senare ikväll har jag sett på ”Såld på hus” och då sa en av killarna i det lag som kom från Örebro att det fanns ett riktigt lyx sovrum i ett av husen, och detta berodde på att det fanns en eldstad i rummet. Visst alla har inte en eldstad i sitt sovrum. Men trotts att jag har en sådan så anser inte jag att jag har ett lyxsovrum, för detta så krävs det i mina ögon lite mer. Men detta kan ju bero på att jag är uppvuxen på landet och att vi alltid hade ett flertal eldstäder i huset som jag växte upp i.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *