Mitt i en trafikolycka i Åby

Räddningstjänsten larmades strax innan klockan 15 till Åby där en trafikolycka inträffat. Larmet inkom vid klockan 14.40 på tisdagseftermiddagen. Enligt de första uppgifterna som kom till räddningstjänsten så var det en bil som ska ha blivit påkörd bakifrån vid övergångsstället vid Tennishallen på orten. Stod i den långa kön som kom att uppstå. Men jag och Pernilla hade tur vi hade kommit ifrån platsen när ambulansen kom med sirenerna på. Andra arbetskamrater som kommit lite senare fick stå där väldigt länge. När vi åkte förbi så såg vi någon sitta i den första bilen, den som såg minst kvaddad ut. Men flera personer färdades i de inblandade bilarna. Enligt vissa källor så hade två personer suttit fastklämda och dessa två fick föras till sjukhus.  Enligt uppgift så ska den som åkte i den första bilen, volvon, ha varit en gravid kvinna.

Men som man vet så kan man inte blint lita på vad media skriver men tänker man på detta när man läser medias texter om det inträffade så är det inget problem.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *