Jobb och ljus

Har jobbat idag! Dagen började allt annat än bra, klockan skulle ha ringt vid fem så jag skulle hinna äta en ordentlig frukost. Men när jag vaknade var klockan fem i halv sju. Så då kan man säga att det blev fart på mig då jag skulle vara på jobbet klockan sju och jag har en trettio minuters bilfärd till jobbet. Så det blev ingen ordentlig frukost, men han stoppa i mig något iallafall. Jobbade bara fram till klockan två men med tanke på att hela dagen har blivit förstörd på grund av morgonen så skulle jag kunnat somna direkt då. Har varit värdinna för ett ljusparty ikväll. Det var min föredetta svägerska som höll i partyt. Kul att träffa henne för det var ju ett tag sedan. Förutom lite myssigt med ljus så var det kul att träffa alla. Dels arbetskamrater, att träffa dem när vi är lediga under lugnare former. Men också delar av släkten, mina syskon är alltid lika trevligt. Jag har kännt att jag saknat dom då vi inte träffats på ett tag. Även mamma, Gammelmoster Carin och hennes dotter Sara var här. Man träffar inte heller dom speciellt ofta så det är alltid kul att träffas och umgås.

Men nu blir det sängen, godnatt!

Tack tjejer för en trevlig kväll!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *