Ledig och fri…

Idag och i helgen är jag ledig. När man inte har sådan ledighet mer än en gång var sjätte vecka så är det skönt när den helgen kommer. Jag vet att det inte är alla som har tre dagar ledigt var sjätte vecka men har man ett antal veckor där imellan som man enbart har en dag ledigt så är man värd dessa tre dagar. Känner mig nöjd  vad jag har uträttat idag målat i hallen i drygt två timmar och sedan gått stavgång i cirka en halvtimme. Känner mig piggare idag än vad jag kännt förut, men det kan ju bero på att jag har ätit så mycket som jag borde göra under en dag. Har nog varit lite si och så med det tidigare, men nu ska det bli andra bullar. Tror att jag ska ta ett varmt bad och göra en ansiktsmask. Sedan blir det att slöa framför tv:n.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *