Ligger lågt!

Under den senaste veckan så har jag mått väldigt dåligt. Vilket tydligt har synts här på bloggen. Efter att ha haft denna underbar man vid min sida under ett par månader så har det känts väldigt konstigt att bara över en natt dras ifrån honom. Det även om det kanske var det bästa för oss att vi valde att gå skilda vägar då vi kanske var för olika och att vi har kommit fram till att vi istället ska vara nära vänner. Men genom att det skedde över en natt så har vi haft väldigt tät kontakt även denna vecka. Detta har känts som det bästa då jag haft en fast punkt att hålla i. För att kunna hålla ansiktet över vattenytan. Vi skulle kämpa oss genom denna storm tillsammans för att komma starka ut ur den. Det även om jag har en underbar familj och bra arbetskamrater som bryr sig och finns där när man behöver dem, för det har jag verkligen. Den täta kontakten vi haft har förvisso givit mig glädje då jag just har pratat med honom eller träffat honom. Men den har nog inte bara varit av godo då jag har blivit väldigt ledsen senare under dagarna. Med tanke på att denna kontakt inte enbart har varit av godo så har vi valt att ligga väldigt lågt ett tag. Så vi båda får distans till det som hänt och så att vi senare kan gå vidare som nära vänner istället. 

Jag vet att det kommer vara svårt men jag kommer att försöka. Jag vet också att jag kommer må dåligt. Jag hoppas att han vet att han är en underbar person som alltid kommer ha en stor plats i mitt hjärta och att jag alltid kommer att komma ihåg dessa månader vi varit tillsammans med stor glädje. Jag är glad för att jag har haft stora glädjen att lära känna denna underbar man.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *