En dag ute i solen

Dagen började med en lång sovmorgon, skönt! Under förmiddagen så var det tungt men det blev bättre under dagens lopp. Idag har det varit aktiviteter i trädgården som har stått på schemat. Gräset klipptes med en gammal hederlig gräsklippare, allt för att få så mycket motion och träning som möjligt. Det gick bra fram till att två ”hållare” gick sönder. Var inte så konstigt, de var av plast och säkert sedan kriget. Har även gått och rensat med snörmaskinen. Blev riktigt bra att få bort allt överflödigt gammalt gräs. Ser mycket trevligare ut nu när det ser välvårdat ut. Har sedan fyllt på jord i min stora blomlåda, blev nästan tre hela traktor skopor med jord. Det blev bland annat lite lera med i lådan, det var bra fyllnadsmaterial och håller kvar fukt i lådan. Blir att köpa gödsel och planterings jord i morgon när jag är i staden. Sedan är det bara att inhandla och plantera blommor.
Nu blir det att sova, trött efter att jobbat hela dagen i trädgården.     


God natt!

Hoppas ni alla kan sova gott inatt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *