Min lediga helg

Har inte skrivit något de senaste dagarna som ni kanske har märkt. Detta beror på att jag haft fullt upp med annat. I fredags så tränade jag efter jobbet och sedan åkte jag en sväng förbi mina föräldrar. Var så fruktansvärt trött, ville bara hem och vila. Dock blev det att damsuga lite innan det blev horisontellt läge i soffan. Igår, Lördag var det soligt och fint så då var jag ute i trädgården och styrde mesta delen av dagen. Var även hos Elin tillsammans med Ida. Det var mycket trevligt. Sedan blev det återigen trädgården, oljade in mina nya trädgårdsmöbler och sedan behandla blomlådan som jag visat bilder av tidigare. Blev jättebra och blomlådan kommer hålla mycket bättre nu. Tack för tipset Tomas och Pappa. Idag har det varit träning, städning och att skruva ihop köks skåps stommar. 

Nu skulle jag behöva ett par timmars sömn innan det är att gå upp igen! 

Hoppas alla kan sova gott inatt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *