Box med grabbarna grus

Idag har det varit jobb. Men på eftermiddagen så blev det ett fackligt möte, skyddsrond. Var beräknad att ta ca 90 minuter men tog snarare över 120 minuter. Sedan blev det att snabba sig till Norrköping:s centrum, skulle möta en gammal kompis som jag inte sett på över tio år och ta en fika. Trevligt! Sedan blev det att gå till gymmet och träna lite Box, denna måndag dök grabbarna grus upp. Snacka om att jag fick energi och orka sparka när jag hade en av dem framför mig. Kändes så skönt att få ut sin sorg gentemot honom. Pratade en stund med honom senare, vilket blev mycket känslosamt.

Ska nu krypa ner i sängen och krama kudden. För det är en dag i morgon också!

Hoppas att alla kan sova så gott inatt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *