Kärleksförklaring med ettor och nollor

Min älskling ska nu flytta in hos mig! Vissa kanske tycker att det är för tidigt men vi känner att det är aldeles lagom. Förra veckan så höll min älskling på med en överraskning, innan jag fick veta vad så gav han mig en ledtråd. ”Nu när jag ska flytta in hos dig så vill jag att du ska flytta in hos mig”, denna ledtråd förstod jag absolut inget av. Men efter ett par dagar så förstod jag vad han menade, när jag fått överraskningen. Han hade nämligen designat och lagt upp min blogg på sin server. Den är inte klar än men jag kommer börja använda den istället för denna. Min nya blogg finner man på 192.168.120.10. Kanske inte så romantiskt, men gissa vilken kärleksförklaring det egetligen är.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.