Min dag

Varför? Jag har jobbat hela helgen och hade bara en enda dag ledigt och vad händer då? Jag varit sängliggande sedan i går kväll, straxt efter sex och sedan större delen av dagen idag. Med undantag att jag gått ut med Ludde (gammal bild). Har nämligen haft så fruktansvärt ont i huvudet, trodde att det skulle sprängas i miljarder bitar.

Funderar på att träna i morgon, det blev nämligen ingen träning idag med tanke på mitt tillstånd. Men igår var jag och Ludde på långpromenad ute i regnet, riktigt skönt. Får se hur det blir med träningen imorgon.

Hoppas ni har haft en bättre dag idag än jag haft!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.