NU!

Med mannen i mitt liv på ett hotellrum 16 våningar upp i Köpenhamn. Vi har varit på semester i en dryg vecka nu och hela tiden varit vid varandras sida. Men hur får man egentligen lite egen tid på ett hotellrum? Jo det har vi kunnat lösa genom internetuppkoppling och varsin dator. Tänk hur lätt det kan vara.

Har inte så lång tid kvar av semestern. Men innan den är slut så ska det bli att träffa familj och vänner. Ska bli riktigt trevligt! En av vännerna, Tomas kompis, har jag aldrig träffat. Men i morgon kväll är det dags. Samtidigt som jag tycker att det ska bli trevligt då jag har hört mycket om denna  kamrat. Men samtidigt så är jag grymt nervös, lika nervös jag varit för varje gång jag träffat någon ny i Tomas närmsta krets.

Efter en mycket lång dag så är det dags att sova för oss. Godnatt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *