Hellre Thailands resa än älgjakt?

Blir så irriterad. Jag läste på Aftonbladet i dag om en liten grabb som ville följa med sin pappa till skogen. Men det satte en rektor stopp för. Han menar på att det inte är någon rättighet att vara ledig. Vilket han förvisso har rätt i. Men då kan man ju verkligen fråga sig om en dag borta från skolan och då med läxor verkligen kan göra att barnet inte når upp till målen. Varför inte låta grabben åka på älgjakten? Speciellt när det bara handlar om en dag. Tänk på all resor till Thailand som pågår i flera veckor som godkänns. Dessa familjer har ju knappast väskorna fulla med skolböcker.

Helt otroligt att det är okej att vara borta från skolan under flera veckor men inte under en dag!

20110905-104646.jpg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *