Burn Notice

Vi har plöjt igenom alla avsnitt som släppts i Sverige av serien ”Burn Notice”. När den gick på tv så slog jag på en annan kanal, för detta var inget för mig ansåg jag. Men efter att plöjt igenom alla avsnitt så har jag kommit fram till att jag gillar den skarpt och verkligen längtar tills det kommer fler avsnitt i serien till Sverige. Så fel man kan ha ibland!

När spioner få sparken, får det inte svart på vitt utan de ”bränns”. Vilket betyder att de inte har någonting, inga pengar, ingen kredit och ingen jobbhistorik, man har ingenting. Man blir helt enkelt avslöjad.

Burn Notice är en actionfylld amerikansk serie med skådespelaren Jeffrey Donovan som den svartlistade spionen Michael Westen. Han söker svar om vem som ”brände” honom, men även att försöka ta sig tillbaka in i spionyrket. Under tiden fortsätter han att använda sin unika kompetens och utbildning för att hjälpa människor i desperat behov av hjälp. Man kan  även se skådespelerskan Gabrielle Anwar som Fiona och skådespelaren Bruce Campbell som Sam. Fiona, som är Westerns vacker före detta flickvän och som tidigare har jobbat inom IRA, och Sam, som är Michaels närmaste kompis och som har jobbat inom inom FBI, är medlemmar i Westerns team. Man får även följa Michaels moder, Madeline, som spelas av Sharon Gless. Som är överlycklig att sonen är tillbaka i Miami efter många år utomlands.

KategorierTv

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *