Sådant är livet! tråkigt nog…

Så fruktansvärt dåligt väder det är var eviga dag? Blåser och regnar, antingen det ena eller det andra. Men ofta både och! Visst, det är vanligt enormt tråkigt höstväder så man kan kanske inte räkna med något annat. Men likväl så är det lika tråkigt. Då vi bor på landet och har en trädgård så är det tvång att klippa gräset så att det ser respektabelt ut. Vi har en trädgård som har en tendens att vara väldigt våt. Så då blir det ju inte bättre av att det regnar varannan dag och aldrig får torka upp. Men på senaste tiden har det varit alldeles för vått för att kunna klippa det, vilket har medfört att det börjar bli riktigt långt och se ovårdat ut. Vilket plågar mig så enormt.  Men sådant är livet ibland tråkigt nog.

Ett svar på ”Sådant är livet! tråkigt nog…”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *