Söndag 2/10

I morse vaknade jag med ont i halsen. Nu har förkylningen nog slagit till ordentligt. Ingen feber som tur är så det blir att jobba i morgon. Men ska ligga lite lågt med träningen tills jag blir bra igen. Idag har det blivit  en massa rensning i trädgården. Framför entrén så har vi haft en fult spaljéliknande installation, där det växt vinrankor tidigare. Men med tanke på att de inte har blivit speciellt bra skötta innan den kom i min ägo så har jag/vi bara kunnat ge den lite konstandning. Men den har inte velat blivit snygg igen som jag kommer ihåg den när jag var liten. Så idag kom den att försvinna, blev mycket snyggare på en gång.Metallrören och den tjockare ståltråden som man ser på bilden, precis vid verandan. Men vi funderar att gräva upp all växtlighet och ha på grus istället. Får se vad vi bestämmer oss för.  Rabatterna har blivit rensade och gammal växtlighet har fått strukit på foten, klippt ner växterna och förberett dem inför vintern. Även en buske som har funnits i trädgården länge har klippts ner, från att varit nästan två meter så har den nu en höjd på cirka femton centimeter. Hoppas att den tar sig igen och kommer med nytt liv i vår!

Vad har ni gjort under helgen?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *