Nöjd med mitt schema!

Idag var det tillbaka till jobbet igen, varit på plats men inte varit ute och jobbat! Har nämligen suttit och försökt få ordning på ett framtida schema på jobbet. Var tvungen att slänga in några delade turer mer än beräknat för att det skulle gå ihop på helgerna. Räknar skarpt med att man kommer höra klagomål om detta, men då får de komma med andra förslag på lösningen på problemet. Är öppen för att ändra på de till det bättre. Men nu är det äntligen klart och inlämnat till chefen. Nu får vi se hur det tas emot av mina kollegor, förhoppningsvis blir de nöjda.

Det har varit riktigt kul och inspirerande jobb att sitta och konstruera schemat, får verkligen gnugga de små grå för att få ihop det på ett någorlunda rättvist sätt därmed även ett rättvist resultat.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *