En vecka som jag inte vill ha tillbaka!

Nu har det gått över en vecka sedan jag skrev här. Har känt att det har varit mycket, dels arbetet med den individuella examinationen för första kursen under utbildningen. Har även haft en gruppuppgift med studiegruppen som en del av examinationen. Så det har mest känts som man har jobbat och sedan skrivit den tidigare av uppgifterna. Sedan ska man ju hinna att umgås lite med älsklingen där emellan.Sedan så om detta inte vore nog så avled en mycket nära släkting till mig under natten till fredagen. Detta har gjort att men gått i ett visst töcken sedan dess. Har nog inte riktigt gått in ännu. Så det känns som det varit lite för mycket den senaste veckan.

Nu blir det att läsa genom studiehandledningen till nästkommande kurs som börjar i morgon.

Hoppas alla får en trevlig måndagskväll!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.